Glæde over ny plads
Det er med glæde, jeg ser der endelig kommer gang i planerne om at ombygge Banegårdspladsen, da det er et meget forsømt område.

Men jeg venter spændt på fortsættelsen, for hvilken vej skal busserne nu komme ud fra pladsen?
Det kan føles ret naturligt at Linde Alle forbi apoteket bliv lukket, ellers bliver der i hvert tilfælde ikke mere kontakt med Centrumgaden en der er på nuværende tidspunkt, skal busserne så alle igennem Bydammen?
Bydammen er for nuværende stærkt trafikeret, af trafikanter som ikke kender fartreglerne og brager igennem vores lille gade for fulde drøn, skal disse fartbøller nu til at dele gade med flere busser? Hvad skal der så blive af os der har vores boliger der?
Et forslag kunne være, at man flyttede busserne om på den anden side af banelinien , her er arealer hvor der nemt kunne laves busterminal, og der ville ikke være længere til toget end der er nu, samtidig er der meget nemmere adgang til biograf ,kulturhus og de store boligblokke som ligger ud til Baltopvej . Baltopvej har også meget bedre mulighed for ”at opsuge” busserne både mod Vestbuen og Hold-an vej, dette ville give ro på Bydammen, og der ville blive ,mulighed for at gøre vores lille grønne område ved kirken og kirkepladsen til en lille oase med lidt af det gamle Ballerup intakt, samtidig ville det hjælpe med til, at gøre Hold- an vej til den grønne vej der har været ønsket gennem Ballerup, nu hvor Frederikssunds motorvej snart er en realitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *