Fantastisk afslutning for Triton ved årgangsmesterskaberne
Svømning-copy.jpg
Tritonsvømmerne fik flere medaljer med hjem ved de danske årgangsmesterskaber i Bellahøj. Foto: Privatfoto
Svømning Årgangssvømmerne i grp. 1 fra Svømmeklubben Triton har været til de danske årgangsmesterskaber...

…hvor de bedste svømmere fra hele landet i årgangene 00 og 01 for pigerne samt 98 og 99 for drengene konkurrerede på Bellahøj Svømmestadion.

Holdet havde på førstedagen svømmere videre til alle finaler, hvor de stillede op. Den første til at gøre dette var Amanda Duus, som svømmede sig til en 8. plads i A-finalen. I pigernes 400 IM svømmede Mille Hesselgren Ikov sig til en 7. plads.

I drengenes 400 IM blev første medalje hentet hjem til klubben af Johan Mûller med en flot 2. plads i A-finalen i tiden 4.43.79. I B-finalen svømmede Tobias Andersen sig til en 7. plads.

Der gik ikke længe, før der igen kunne lugtes metal i Tritons lejr, for i løbet efter, svømmede Josephine G. Lauridsen sig til en fin 3. plads i tiden 2.40.39. Hun vandt sammen med Julie Brandt, Amanda Duus og Helena Berg Wenk kort tid efter dagens sidste medalje på pigernes 4×200 fri holdkap. En flot 3. plads i tiden 9.02.32 – og som samtidig også var ny juniorklubrekord.

Dag 2

Næste dag i Bellahøj viste svømmerne endnu engang niveau. I 400 fri fik Helena Berg Wenk en flot 2. Plads i B-finalen og Josephine G. Lauridsen fik en 5. plads i B-finalen i 100 bryst.

Katharina Nekhorochko svømmede en fantastisk 200 ryg, som klart havde sikret hende en plads på medalje skamlen, men hun blev desværre diskvalificeret pga. fejl i indslaget.
I B-finalen rygsvømmede Frederikke Jensen og Josefine Lundstrøm sig til helholdsvis 8. og 9. pladsen.

I drengenes 200 ryg svømmede Lukas Gustafson sig ind på en sikker 4. plads med en flot tid i 2.16.64. Amanda Duus fik også en 4. plads i 100 fly A-finalen for pigerne. Hos drengene sikrede Johan Mûller sig sin anden sølvmedalje til stævnet i tiden 57.42.

Dag 3

Tredjedagen på stævnet var en mere rolig dag for holdet. Dog var to af klubbens store talenter, Johan og Amanda begge ude i 200 fly, hvor Amanda svømmede sig til en flot 6. plads i A-finalen og Johan sikrede sig den tredje sølv i tiden 2.06.73.

Endnu en holdkapmedalje blev også hentet hjem, da Tritons piger sikrede sig 3. pladsen i 4×200 IM, hvor Katharina Nekhorochko, Josephine G. Lauridsen, Mille Hesselgren Ikov og Amanda Duus svømmede ind i en samlet tid på 10.10.85.

Sidste svømmer i vandet denne dag var Helena Berg Wenk, som svømmede sig til en flot 8. Plads i A-finalen.

Dag 4

Sidstedagen blev en flot afslutning på stævnet og ikke mindst hele sæsonen. I 200 IM svømmede Mille Hesselgren Ikov og Helena Berg Wenk sig helholdsvis ind på en 3. og 6. plads i B-finalen.

I 200 fri fik Amanda Duus en 8. plads i A-finalen og i B-finalen svømmede Helena Berg Wenk ind som nr. 6 og Julie Brandt som 8. For drengene scorede Johan Müller den fjerde sølv til samlingen i tiden 1.58.04.

I pigernes 100 ryg svømmede Katharina Nekhorochko sig til en 2. plads i A-finalen i tiden 1.06.06. Frederikke Jensen vandt B-finalen og sikrede sig dermed en samlet 9. plads.

Hos drengene svømmede Lukas Gustafson en flot 100 ryg og fik en 8. plads i A-finalen. Som prikken over i’et svømmede Katharina Nekhorochko, Josephine G. Lauridsen, Amanda Duus og Julie Brandt en flot 3. plads hjem i 4×100 medley i 4.32.89.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *