Det hovedløse hærværk
Hærværk.jpg
Det stakkels træ ved Måløv Station, der blot var på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Foto: Peter Lassen
Hærværk Nyplantede træer ved Måløv Station bliver ødelagt.

Når der bygges nyt eller bygges om i byrummet, så indbefatter det ofte, at man også planter nyt i området. Det kan være blomster og træer, der skal pynte og gøre området mere attraktivt.

Det er også tilfældet omkring Måløv Station, hvor en masse nyt byggeri er skudt op de senere år. Kunstfærdigt udformede pladser og gangstier, kanaler og ikke mindst nye eksklusive byggerier er skudt op og gør området både indbydende og spændende.

Det skal ødelægges

Men når der plantes nyt, så er der desværre også nogen, som finder en bizar form for fornøjelse i at ødelægge tingene.

Det faldt vores læser Peter Lassen for brystet, da han så et par af de relativt nyplantede træer ved Måløv Station, lige for foden af trappen ned til gangtunnellen, stå der og være let afpillede.
Nogen har nemlig skåret barken af midt på træet, hvilket ifølge Peter Lassen betyder, at træet dør langsomt.

Bevares, det er ikke verdens største begivenhed, der dør folk ude i verden hver dag, naturkatastrofer og hungersnød præger dele af vores hårdtprøvede klode. Ja, sågar en voldsom brand i det meget nærliggende byggemarked er noget, der nok har større betydning for dagliglivet og hverdagen.

Men det er stadig dumt. Hvad skal det gøre godt for?

Det hele bliver ikke bedre af, at nærområdet bliver ødelagt. Herfra skal opfordringen lyde: Find en pind og snit nogle træmænd, hvis du har et altoverskyggenede behov for at skære i noget træ. Måske det kan blive kunst en dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *