Det er borgernes penge
Debat Svar til Per Mortensen vedrørende Banegårdspladsen.

Ja, det er helt korrekt, at jeg er kritisk overfor kommunens planer om at omdanne stationspladsen i Ballerup.

25 mio. kr. er også en slags penge (skattekroner) og man skal tænke sig godt om, når så mange penge skal bruges. Hvad kommer der ud af det? Kan pengene bruges bedre på en anden måde?

Så det kan godt være, at Per Mortensen synes, at jeg er bange for udvikling. Tværtimod. Men jeg har respekt for borgernes penge. Det drejer sig om rettidig omhu.

Jeg har skam stor respekt for Realdania, men det er jo ikke en garanti for, at det skaber den ønskede udvikling. Selvom der er udarbejdet en forundersøgelse, er det ikke ensbetydende med, at projektet også skal gennemføres. R

ealdania kalder selv denne del af deres virksomhed for Filantropi. Rapporten beskriver mange udfordringer og er ikke overbevisende i forhold til beskrivelsen af muligheden for at opnå de mulige effekter. Især er der problemer omkring parkeringsmuligheder.

Det er bekymrende, at der ikke er private, som har vist interesse i at investere i projektet. Er dette et godt tegn for en lys fremtid? Hvis erhvervslivet så store muligheder i projektet, mon så ikke de ville bidrage til udviklingen?

Så Per Mortensen. Jeg følger gerne med tiden, men man skal altid se realistisk på tingene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *