Ballerup ansatte illegal
Det er helt uacceptabelt, at man i Ballerup Kommune har haft en pakistansk statsborger uden arbejds- og opholdstilladelse ansat igennem en længere periode, sådan som TV2 kunne afsløre for nylig.

I de fleste tilfælde hvor illegale indvandrere arbejder ulovligt i Danmark, sker det i restaurations- og rengøringsbranchen, men hvis landets kommuner også begynder at medvirke til at sikre illegale indvandrere job, så er det godt nok et problem. Helt grotesk bliver det, når Ballerup Kommune over for TV2 afviser, at kommuner har et særligt ansvar for at sikre, at deres ansatte har arbejds- og opholdstilladelse. Og det endda på trods af at kommuner i modsætning til private virksomheder har muligheder for at hente oplysningerne om de ansatte i CPR-registret.

I forvejen er danske lønmodtagere presset af arbejdskraft fra Østeuropa og på papiret højt uddannede udlændinge, der kommer hertil på den forrykte green card-ordning og tager ufaglært jobs og nu melder illegale indvandrere sig altså også i job-køen. Antallet af udlændinge, der opholder sig illegalt i landet stiger f.eks. søger illegalt indvandrede afrikanere til Danmark fra Sydeuropa, fordi indtjeningsmulighederne her er bedre. Samtidig har de illegale indvandrere mulighed for at få gratis sundhedsbetjening på Røde Kors klinik i København, der fungerer som en slags helle, hvor politiet ikke pågriber de illegale.
Det nytter ikke noget, at Ballerup Kommune melder hus forbi i så vigtig en sag, ligesom det ikke nytter noget, at flertallet på Christiansborg er uvillige til at gøre en indsats for at forhindre illegale indvandrere i at komme til Danmark og få dem, der allerede er her, ud af landet igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *