Arbejdstidsaftalerne er på plads
arbejdstidsaftalen-copy.jpg
BUPLs fællestillidsrepræsentant Maria Girotti, borgmester Jesper Würtzen og formand for Ballerup Lærerforening Morten Refsskov underskrev arbejdstidsaftalerne i sidste uge. Foto: Privatfoto
Skolereform Onsdag i sidste uge blev arbejdstidsaftalerne for henholdsvis skolepædagoger og lærere i Ballerup Kommune underskrevet.

»Med aftalerne er der skabt et godt afsæt for implementering af folkeskolereformen, tryghed for lærere og pædagoger og et klart planlægningsgrundlag for lederne,« siger borgmester Jesper Würtzen.

Allerede i marts faldt forhandlingerne for en læreraftale på plads, og aftalen er som tidligere omtalt en toårig overgangsordning. Efterfølgende er der forhandlet en aftale for skolepædagoger. Begge aftaler blev godkendt på Økonomiudvalgets møde den 17. juni og underskrevet af parterne onsdag den 25. juni.

»Det er glædeligt, at Økonomiudvalget nu har godkendt vores lokalaftale. Det giver ro ude på skolerne,« siger Morten Refskov, formand for Ballerup Lærerforening.

Også Maria Girotti, fællestillidsrepræsentant for BUPL, er tilfreds med resultatet og ser frem til det fremtidige samarbejde om folkeskolereformen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *