Weekendens golfresultater fra Hjortespring
Golf I weekenden spillede Hjortespring Golfklubs Elite runde 3 og 4 i årets Danmarksserie.

Resultaterne blev som følger:

Herre 1 spiller i 2. division og mødte lørdag Fredensborg på udebane og tabte 2-16, søndag på hjemmebane tabte de 6-12 til Dragør og ligger dermed sidst i puljen.

Herre 2 spiller i 3. division og mødte lørdag Simons på udebane og vandt 8-6, søndag på udebane tabte de 0-14 til Hornbæk og ligger på en 2. plads i puljen.

Herre 3 spiller i 4. division og mødte lørdag Dragør på hjemmebane og vandt 9-5, søndag tabte de på udebane 4-10 til Team GolfBornholm og ligger på en 2. plads i puljen.

Dame 1 spiller i 1. division (vest) og mødte lørdag Fredericia på hjemmebane og vandt 12-0, søndag på hjemmebane vandt de 9-3 over Jelling og ligger dermed på 1. pladsen i puljen.

Dame 2 spiller i Kvalifikationsrækken og mødte lørdag Hørsholm på udebane og vandt 5-4, søndag på udebane vandt de 9-0 over Fredensborg. Med disse 2 sejre kan de ikke længere indhentes og har dermed allerede vundet deres pulje og skal i oprykningsspil senere på året.

Seniorerne spiller i 1. division og mødte lørdag Rungsted på hjemmebane og vandt 8-6, søndag på hjemmebane tabte de 6-8 til Kokkedal og ligger dermed på en 2. plads i puljen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *