De vandt biografbilletter
Biograf-COLOURBOX-copy.jpg
Der er 4 x 2 billetter til en valgfri film i en valgfri biograf på højkant i denne uge. Foto: Colourbox
Konkurrence I denne uge udloddede vi i samarbejde med Danske Bank i Ballerup 4 x 2 biografbilletter. Se hvem der blev de heldige vindere nederst i denne artikel

Hvis nogen har lyst til at krybe lidt i skygge i disse sommermåneder, giver vi nu mulighed for at fire heldige læsere kan tage en partner eller kammerat under armen og smutte en tur i biografen for at nyde et par timers valgfri filmunderholdning.

Danske Bank i Ballerup har foræret os 4 x 2 fribilletter til en hvilken som helst ordinær forestilling – og billetterne kan bruges i alle landets biografer. Dem sender vi nu videre til vores trofaste læsere.

Hvis man er til danske film kan man for eksempel tage i biffen og se den nye ’Miraklet’, med blandt andre Sonja Richter og Ulrich Thomsen. Hvor den forhenværende danser Johanna, som er gift med en præst, får besøg fra fortiden af hendes tidligere dansepartner – et besøg der vækker gamle følelser til live igen.

Eller man kan få sig et godt grin med western-komedien ’A Million Ways to Die in the West’, hvor den knap så modige farmer Albert mister sin elskede kæreste, da han trækker sig fra en duel. Men kort efter møder han mystiske Anna og bliver sat på prøve, da hendes mand en berygtet forbryder pludselig dukker op.

Konkurrence

For at deltage i konkurrencen om de 4 x 2 biografbilletter skulle man svare rigtigt på følgende spørgsmål: I hvilken James Bond film spiller Ulrich Thomsen en russisk skurk?

Det rigtige svar var ‘The World is not Enough’ og blandt de rigtige besvarelser trak vi følgende fire vindere: Arne Nielsen fra Ballerup, Hardy K. Poulsen fra Smørum, Inge & Lars Mygind fra Skovlunde samt Linda Sandell fra Ballerup. Tillykke til dem alle!