De skal i Cirkus Baldoni
baldoni.jpg
Hvad hedder løven fra Cirkus Baldoni? Svar rigtigt og deltag i lodtrækningen om 3 x 2 billetter til forestillingen i Smørum. Foto: Pressefoto
Konkurrence Vi har trukket de tre heldige vindere af billetter til Cirkus Baldoni.

Sommertid er cirkustid og i juni kan børn og barnlige sjæle få en hyggelig eftermiddag i Cirkus Baldoni med den velkendte frække løve Leonardo, når de gæster Smørum.

Cirkus Baldoni hejser teltet onsdag den 18. juni på hundetræningsarealet, Smørum Parkvej 2B. Forestillingen begynder klokken 17. Denne dag er Familiedag, hvilket vil sige at der er frie pladser i hele teltet og enhedspris, der inkluderer popcorn på børnebilletten.

Cirkusset har i år fundet et helt fantastisk nummer, som de satser på nok skal få tilskuerne op af stolene.

»Gennem de sidste tre år har vi ledt efter ét bestemt nummer i den helt rette udgave og derfor ville jubelen ingen ende tage, da vores agent ringede fra Kina og fortalte, at han havde fundet vores nummer med de helt rette artister,« fortæller Thessa Daniella fra Baldoni og fortsætter:
»Vi er superstolte over at præsentere vores publikum for Danmarkspremieren ’Ballet på hoved og skulder’ – en disciplin, der har vundet guldklovnen i den prestigefyldte Monte-Carlo International Circus Festival.«

Vinderne af de 3 x 2 billetter til forestillingen i Smørum blev: Claus A. Clausen fra Ballerup, Victor Sterup Højer fra Ballerup og Helle Christensen fra Skovlunde.