V roser den økonomiske strategi
Debat I det seneste nummer af Ballerup Bladet kritiserer Enhedslistens Ali Abbasi den netop vedtagne flerårige økonomiske strategi, og anklager den blandt andet for at være for uambitiøs.

Han er også utilfreds med, at vi har vedtaget, at vi hvert år skal effektivisere og omprioritere således, at vi får et økonomisk råderum, som vi politisk kan prioritere i forbindelse med budgetvedtagelsen.

I Venstre er vi nu rigtig glade for, at Enhedslisten ikke fik indflydelse på strategien, for vi ved jo godt, at når Enhedslisten vil være ambitiøse, så er det for borgernes penge, så når Ali Abbasi mener, at »vi kunne have haft en rigtig post-krise strategi«, så mener han og Enhedslisten jo dermed, at vi skulle have en strategi, hvor vi poster penge ud af kommunekassen og optager mere gæld i stedet for at afdrage på den – og det vil Venstre ikke være med til!

Vi er derimod glade for, at vi har fået vedtaget en ansvarlig økonomisk strategi, som blandt andet forpligter kommunalbestyrelsen til at afdrage gælden med mindst 50 millioner kroner i løbet af valgperioden, og som indeholder en ambition om at skabe rum for sænkning af indkomstskatten og grundskylden i kommunen – begge områder, som Venstre har presset på for at få med i strategien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *