Udkast til ny skolestruktur sendt i høring
demo-mod-lukning-af-Højagerskolen-2.jpg
I udkastet til den nye skolestruktur har man droppet det oprindelige forslag med at lukke Højagerskolen og i stedet valgt at lave den til ’’fødeskole’’ for Egebjergskolen fra 7. klasse. Foto: Flemming Schiller
Skolestruktur En samlet Kommunal-bestyrelse har valgt at sende udkastet til en ny skolestruktur i høring fra i dag frem til tirsdag den 2. september

På børne- og skoleudvalgsmødet torsdag den 24. april vedtog et enigt politisk udvalg et nyt forslag til en fremtidig skolestruktur for Ballerup Kommune.

Siden da har administrationen haft til opgave at klargøre forslaget, så det kunne blive behandlet i kommunalbestyrelsen og derefter formelt blive sendt i offentlig høring.

Så ledes så gjort i sidste uge.

»Det er en enig kommunalbestyrelse, som står bag forslaget, og det glæder mig naturligvis. Vi er alle enige om, at skolestrukturen skal tilpasses, så intentionerne i folkeskolereformen og vores egen ”Skole Med Vilje” får de allerbedste betingelser,« siger borgmester Jesper Würtzen.

Arbejdet for en ny skolestruktur i Ballerup Kommune har stået på i flere år, og ifølge formanden for Børne- og Skoleudvalget, Peter Als, skaber udkastet rigtig gode betingelser for at opfylde fremtidens udfordringer til folkeskolen.

»Vi har ambitiøse mål for folkeskolen i Ballerup Kommune, og med udkastet til en ny skolestruktur er vi godt på vej til at skabe en endnu bedre folkeskole i Ballerup. I udkastet har vi lagt vægt på tryghed og nærhed, styrkelse af udskolingen, ledelsen af skolerne og overgangen til ungdomsuddannelserne,« siger Peter Als.

Høringsperioden løber fra 3. juni til 2. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *