Topunderholdende sæsonafslutning i Smørum
Fodbold Sæsonens sidste kamp i Danmarksserien, senior 1: LSF-FA 2000, blev en underholdende og dramatisk en af slagsen.

Der skulle dog gå godt en halv time med fint tempo og spil, før det gav mål. Det var udeholdet, der kom først på tavlen, da et gennembrud i venstre side blev spillet fladt ind i feltet, og efter et par små-afleveringer blev bolden sparket tørt i kassen fra kanten af feltet, uden chance for Lasse på stregen.

LSF kom sig fint over målet, og kort før pausen tog rutinerede Jacob Halling fat. Han tæmmede bolden på kanten af feltet, og med en yderside first-timede han den op i det nærmeste målhjørne. En flot kasse af veteranen, der viste at han stadig har noget at tilføre det ellers unge hold.

Stillingen holdt til pausen, og publikum var vidne til en fin og underholdende halvleg med godt spil fra begge sider.

Efter pausen var der ikke engang spillet et minut, før LSF måtte indkassere et mål. Et fint indlæg lige i hovedet på en angriber, og så var stillingen 1-2.

Det vækkede dog hjemmeholdet gevaldigt op, og kun fem minutter senere blev holdet belønnet med en udligning. LSF havde presset udeholdet godt ned i eget felt, og her stod de lidt passivt og så til, mens Halling og Peter truede med bolden ved fødderne. Den blev lagt skråt tilbage. Aske kom løbende lige ind i bolden, og med indersiden smækkede han den fladt i kassen.

Minuttet senere opstod en lignende situation. Bolden blev erobret uden for feltet, og fra samme position blev bolden spillet skråt tilbage. Denne gang var det Bendix, der mødte bolden, og satte indersiden på med samme resultat, 3-2.

Med 20 minutter tilbage fik FA 2000 dog udlignet til 3-3. Et frispark fra højre side blev sendt i en lang, høj bue ind over, og der var vist ingen, der fik ram på bolden, så den hoppede en enkelt gang i græsset og ind ved den bagerste stolpe.

Så skete det som de færreste nok havde set komme, da FA forsøgte sig langt udefra i kampens sidste minut. Bolden blev rettet heldigt af og snød Lasse i målet, og så stod det 4-3 til et storjublende udehold.

LSF ville dog ikke have et hjemmebane-nederlag siddende på sig i sidste kamp, så de pressede på i overtiden. Det gav et hjørnespark i de sidste sekunder, og Peter lagde bolden fint ind midt i feltet, hvor ingen rigtig fik ram på den. Det gjorde KG til gengæld, da den dumpede ned for fødderne af ham ved bagstolpen, og med venstre-skøjten fik han sparket bolden fladt ind over stregen til 4-4 i fjerde minuts overtid, hvorefter kampen blev fløjtet af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *