Summer Cup i Taekwondo
Taekwondo-Fredericia-_-02-Sandra-Malisic-copy.jpg
Syv af ni kæmpere fra Ballerup Taekwondo Klub nåede finalerne. Foto: Privatfoto
Taekwondo Lørdag den 14. juni deltog Ballerup Taekwondo Klub med ni elever til kampstævne i Taastrup. Syv af dem nåede finalen i deres respektive vægtklasser.

Klubbens yngste deltager var 9-årige Anna T. Larsen. Hun leverede en flot indsats i sin semifinale (12 7) men måtte desværre trække sig midt i finalekampen. Klubkammerat Karoline Lundahl endte ligeledes med sølvmedalje om halsen efter en meget tæt finale, som endte med pointscorerne 19-20.

For søskendeparret Erica og Jais Lercke var det deres første stævne som juniorkæmpere. Desværre tabte de begge to deres indledende kampe; Erica efter en tæt match der endte 10 11, og Jais fordi han måtte trække sig efter at være blevet ramt på halsen af et utilsigtet slag fra modstanderen.

Alexander Ruhnau og Jonas T. Larsen var desværre de eneste i deres vægtklasse. Dermed gik de direkte i finalen, som blev en intern dyst mellem de 2 klubkammerater. De kæmpede begge en god kamp, der endte med en sejr på 8 3 til Jonas.

Sandra Malisic mødte en kending i sin finale. Der var klare forbedringer at se hos Sandra i forhold til forrige stævne, og med pointscoren 12 5 sikrede hun sig en plads øverst på medaljeskamlen.

Nicholas Mollerup tabte sin finalekamp 3 8. Forinden havde han kæmpet en spændende semifinale (18-17), som senere under medaljeoverrækkelserne blev udnævnt til stævnets bedste kamp. Dette blev belønnet med pokaler til de to duellanter.

Dagens mest overbevisende sejr til Ballerup Taekwondo Klub blev leveret af 38-årige Thomas Dreyer, der vandt 13-1 over sin modstander. Dette satte et flot punktum for en lang dag med tilfredsstillende præstationer fra alle Ballerupkæmperne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *