Studenterne sprang ud i flok
studenter_2014_15.jpg
Henrik Stjerne Pedersen, Mette Gewecke og Johan Ziruo Ye var de første studenter på Borupgaard Gymnaium. Foto: Flemming Schiller
Huer På Borupgaard Gymnasium var der hele tre, der blev studenter samtidig - som de første.

Solen kom som kaldet mandag morgen den 23. juni klokken 8.45, hvor Borupgaard Gymnasium kunne hylde skolens tre første studenter.

De tre var alle til eksamen i religion samtidig klokken 8 og blev efterfølgende lykønsket af rektor, familie og venner udenfor ved flagstangen, hvor de i fællesskab sendte Dannebrog til vejrs.

Se billeder: Galleri fra dagen

Johan Ziruo Ye fra 3.Y kunne sætte huen på hovedet med et flot 10-tal til eksamen, hvor han kom op i emnet ’islam’.

Henrik Stjerne Pedersen fra 3.U klarede sig også godt og kunne ligeledes føje et 10-tal til eksamenspapiret, efter at han havde fortalt, hvad han vidste om Nietzsche.

Sidst men ikke mindst fik Mette Gewecke fra 3.Z et flot 7-tal efter sin eksamen, hvor hun trak emnet ’buddhisme’.

De tre og alle deres klassekammerater, som de følgende timer og dage også kan iklæde sig den karakteristiske hvide hue med det bordeauxfarvede bånd, kan nu se frem til en ordentlig bunke studenterfester og lidt sommerferie oveni, inden de skal i gang med arbejde eller videregående uddannelser.

På lørdag den 28. juni bliver studenterne fejret på gymnasiet med dimission og efterfølgende vognkørsel. Så er I advaret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *