Socialdemokraterne er ikke enige om Lidl i Måløv
Det har flere gange været fremhævet at Socialdemokraterne er enige om, der kan komme endnu en discount butik til Måløv.

Det er vi nu ikke, men vi er enige om at sende forslaget i høring, lytte til borgerne, og derefter træffe en beslutning. Forhåbentlig i enighed med de andre partier i KMB.
Det er vigtigt , vi lytter til både indsigelser og gode ideer fra borgerne. Både de borgere, der bliver direkte berørt, og de, der bor længere væk.
Personligt mener jeg ikke, det er nødvendigt med endnu en supermarkeds kæde, udover de fem, Måløv allerede har. Det bliver endnu sværere at få mindre butikker til at etablere sig i de mange tomme butikker i centrum af Måløv, antallet af arbejdspladser stiger næppe, men vil fordele sig mellem supermarkederne – og tilkørslen til Måløv bliver ikke nogen god oplevelse visuelt.
Det er problematisk at ændre så gennemgribende, så tæt på et boligkvarter.
Hvis der absolut skal være et supermarked til, kunne det evt placeres i de tomme butikslokaler lige overfor i Hindsgavl-centeret, til glæde for bl.a. Søndergård kvarteret. Det vil bare kræve en hårdt tiltrængt lokalplansændring, så tilkørslen til Hindsgavlcenteret bliver mere logisk og brugervenlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *