Små læseheste, kom frit frem
sommerbogen1-copy.jpg
Biblioteket og kulturhusene forærer bøger væk til flittige læsere i alderen 6-12 år. Foto: Pressefoto
Bøger Ballerups biblioteker er igen i år klar med sommerferiekonkurrencen ’Sommerbogen’ for børn og unge.

Frem til den 22. august kan alle 6-15-årige deltage i konkurrencen, som går ud på, at de skal låne og læse fem bøger. Efterfølgende skal de udfylde en folder og aflevere den på biblioteket eller kulturhusene i Måløv og Skovlunde. Som tak får de en bog.

Samtidig har de mulighed for at deltage i den landsdækkende sommerbogs-konkurrence, hvor de på www.sommerbogen.dk kan lægge anmeldelser af tre af de læste bøger op, og dermed være med i lodtrækningen om en Ipad og andre gode præmier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *