Politikere i moralsk forfald
Debat Den konservative Lars Barfod siger, at det skal kunne betale sig at arbejde og foreslår at der skæres 20 procent af kontanthjælpen for par, da man sagtens kan klare sig for langt under 10.000 kr. om måneden.

Der er flere gange sparet på samlevendes kontanthjælp, hvor mange modtager hjælp under fattigdomsgrænsen. Hvorfor så ikke lade dem beholde deres bolig og deres liv?

Sjovt nok fik Barfoed en billig bolig engang, hvor han sprang over køen med alle de værdigt trængende.

Barfoed har lige påtaget sig et ekstrajob som revisor i folketinget, og det giver altså ikke mere end små 30.000 kr. pr møde, men han gør det alligevel.

Løkke skulle også prøve at leve for under 10.000 kr. om måneden, så kunne staten spare hans millionærløn. Hvis andre kan leve for lidt, så kan han vel også, så klog han er på andres bekostning.

En gennemgang af folketingspolitikernes adresser, som Ugebrevet A4 har foretaget viser, at halvdelen af folketingspolitikerne bor omgivet af de rigeste 20 procent af befolkningen, og i flere partier på højrefløjen er det mest normalt at have Danmarks ti procent rigeste mennesker som naboer.

Politikerne lever i deres dagligdag et andet liv end befolkningen. Det er vigtigt, at de løber på mennesker, der falder ud af dagpengesystemet eller ikke kan få en praktikplads, og det gør du ikke i de mest velstillede grupper.

Miljøet betyder noget for måden, man tænker politik på. Når nogle politikere eksempelvis fortæller om, at det er en fest at være på dagpenge, tror jeg ikke, at de ved noget som helst om, hvad dagpengeniveauet er eller hvordan man kan klare sig igennem på kontanthjælp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *