Politi uge 26
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

To indbrudstyve blev opdaget

Mandag den 23. juni klokken 10.38 anmeldte en opmærksom borger, at to tyve forsøgte at bryde ind i en villa på Bueparken.

De to tyve havde knust en rude, men blev forstyrret og stak af på en grå PGO knallert. De beskrives som:

A: Mand, 17-20 år, 165-170 cm høj og almindelig af bygning. Han var hvid i huden, havde kort hår og var iført en blå dunjakke. Han talte dansk.

B: Mand, 17-20 år, 175-180 cm høj og almindelig af bygning. Han var hvid i huden, havde lyst hår og var iført en blå hættetrøje med hvid skrift på brystet.

 

Indbrud i Skovlunde

Tirsdag den 24. juni mellem klokken 07.30 og 11.15 brød en tyv ind i et hus på Birkeengen. Et vindue blev brudt op med et koben og tyven beskrives som: Mand, almindelig af bygning og hvid i huden. Han var iført en grå hættetrøje.

 

Kørende tyve på spil

En kvinde blev mandag eftermiddag passet op ved Ballerup Kirke. Kvinden kom gående, da fire personer i en sort bil kørte hen til hende. De spurgte om vej og en kvinde steg ud af bilen og begyndte at kysse hendes hånd.

Det var en meget mærkelig adfærd, synes kvinden, der anede uråd og begyndte at gå væk.

Den kyssende kvinde forsøgte derefter at fravriste smykker fra den forurettede, der dog slap væk uden at få stjålet noget. Bilen kørte derefter fra stedet.

Politiet advarer mod tyvene, der er set forskellige steder i området, hvor de kører i den sorte bil af ukendt mærke. De spørger tilfældige forbipasseende, måske med synlige smykker på, om vej og forsøger derefter at stjæle værdigenstande fra ofrene. Se mere herunder:

 

Tricktyve i Skovlunde

Lørdag den 28. juni klokken 11.50 blev en kvinde udsat for et tricktyveri i en trappeopgang på Lundebjerggårdsvej. Her blev hun opsøgt at to personer som viste hende et danmarkskort og spurgte om vej til det nærmeste hospital.

Da de gik fra stedet stjal de hendes betalingskort. De beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 40 år, ca. 178 cm høj og almindelig af bygning. Han var hvid i huden og havde kort hår. Han talte fremmedsprog og medbragte et kort.

B: Kvinde, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, ca. 165 cm høj og almindelig af bygning. Hun var hvid i huden og havde langt sort hår.

 

Tricktyveriforsøg i Hedeparken

Lørdag den 28. juni klokken 12.45 forsøgte en gruppe udenlandske tricktyve at stjæle fra en 69-årig kvinde i Hedeparken.

Den 69-årige cyklede ad cykelstien og tricktyvene henvendte sig til hende fra en bil. De spurgte til nærmeste hospital og forsøgte at forære hende smykker.

Hun blev mistænksom og tricktyvene kørte fra stedet med uforurettet sag. De beskrives som:

A: Kvinde, iført rød trøje og en spraglet nederdel.

B: Mand, 50-60 år, 160-170 cm høj og kraftig af bygning. Han havde kort sort hår og var iført en hvid og blå ternet skjorte samt mørkeblå bukser.

C: Kvinde, 50-60 år, 160-170 cm høj og kraftig af bygning. Hun var iført en grøn nederdel og beige trøje.

 

Hjælp politiet med opklaringen

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *