Politi uge 22
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Røver efterlyses i Ballerup
Mandag den 26. maj klokken 08.42 fik politiet en anmeldelse om, at der netop havde været røveri i et supermarked på Baltorpvej.
Røveren var kommet ind i forretningen og havde med en kniv truet personalet til at udlevere kontanter.
Han stak af i retning mod Ellebo og beskrives som: Dansk mand, 20-25 år, 170-180 cm høj og fedladen af bygning. Han havde kort lyst hår og var iført en grå/sort hættetrøje og løse jeans. Han medbragte en hvid plasticpose og var bevæbnet med en springkniv.

Kødtyv anholdt i Ballerup
Mandag den 26. maj klokken 10.37 ringede personale fra et supermarked i Ballerup Centret til politiet og fortalte, at de tilbageholdt en butikstyv.
Politiet kørte til stedet. Det viste sig at en 23-årig mand fra Ballerup forsøgte at slippe af sted med at stjæle kød til en værdi af 980 kroner.
Han havde lavet samme nummer et par dage forinden, den 22. maj, hvor det lykkedes ham.
Den 23-årige blev sigtet for butikstyveri og nægter sig skyldig.

Tagrendetyv ved Skovlunde Kirke
Lørdag den 31. maj klokken 16.10 opdagede en opmærksom borger, at en tyv var i gang med at stjæle nedløbsrør og tagrender fra Skovlunde Kirke.
Tyven stak af i østlig retning da han opdagede anmelderen. Han beskrives som: Dansk mand, 22-25 år, 175-185 cm høj og almindelig af bygning. Han havde kort brunt hår, blå/grå øjne og var iført en grå sweatshirt med rødt mærke/skrift på maven og mørkegrå shorts.

Hjælp politiet med opklaringen
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *