Oktoberfest i Superarenaen
oktoberfest-copy.jpg
Ballerup Super Arena bliver omdannet til bierstube med langborde, kæmpe fadøl og søde Heidier, når der holdes Oktoberfest lørdag den 13. september. Foto: Pressefoto
Fadøl Så er billetsalget i gang til Ballerup Super Arenas store Oktoberfest den 13. september.

I år behøver fans af den traditionsrige tyske Oktoberfest ikke at tage turen hele vejen til München for at opleve den ægte Oktoberfest-stemning med dans på bænkene, fadøl i litermål og søde Heidier.

Folkefesten, der i de senere år er blevet yderst populær i Danmark, finder nu også vej til Ballerup Super Arena, der lørdag den 13. september bliver omdannet til en vaskeægte bierstube.

For at gøre stemningen så autentisk som muligt, kommer alle gæster til at sidde ved langborde, som man kender det fra de tyske øltelte, og de får mulighed for at nyde et udvalg af traditionelle tyske retter fra en stor buffet.

De kolde øl – der naturligvis skænkes i store 1 liters krus – bliver serveret af Heidier i klassiske tyrolerkostumer, og senere på aftenen skal bænkene stå deres prøve, når der bliver spillet op til dans af Danmarks bedste Tyrolerband.

Orkestret har et stort repertoire af ægte tyrolermusik og fællessange, der nok skal sørge for at skabe den helt rigtige stemning, og derudover vil en DJ spille alle de klassiske tyroler- og afterski-klassikere.

Om man er garvet Oktoberfest-gæst eller helt ukendt med konceptet, er der under alle omstændigheder lagt op til et brag af en fest i Ballerup Super Arena den 13. september fra klokken 17 til 01.30.

Billetter kan købes på Billetlugen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *