Nej til støj og møg i beboelsesområde
Debat Det har lige været Grundlovsdag, hvor vi har fejret, at vi som borgere har frihed og rettigheder.

Det samme gør sig gældende, når vi taler om f. eks. lokal planlægning. Her er der også en planlovgivning, der sikrer os, når kommunen har planer om at ændre det område, som vi bor i. Dette kræver, at vi som borgere bliver hørt, når der er forhold, som har indgribende virkning på privatlivets fred.

Jeg deltog forleden i et borgermøde i Måløv omhandlende det lokalplanforslag, som skal gøre det muligt at etablere en Lidl opad et beboelsesområde. Ovenikøbet vil man købe en af parcelhusgrundene, så der er bedre plads til parkeringspladser. Disse vil så gå helt ind i beboelsesområdet.

Beboerne på mødet var naturligvis kritiske overfor planerne om at få øget trafik og støj bragt ind i deres område og flere frygter med rette et fald i ejendomsværdier. Altså et alvorligt indgreb i familiers grundlag. Derfor er vi i Det Konservative Folkeparti imod planerne.

Bjarne Rasmussen (A) har også fundet ud af, at det er en dårlig idé og prøver desperat at differentiere sig fra sine partifæller. Han kan ikke forstå, at han hidtil er blevet slået i hartkorn med Socialdemokraternes ageren i sagen.

Det er nu ikke så mærkeligt, eftersom Bjarne Rasmussen ikke har ytret sig imod planerne, da de blev diskuteret på Kommunalbestyrelsesmødet, hvor Konservative bla. tog afstand fra planerne. Men måske er Bjarne Rasmussen blevet nervøs for de lokale stemmer?

Da man åbenbart ikke ved, hvor man har Socialdemokraterne, vil jeg da anbefale at bakke Det Konservative Folkeparti op i modstanden mod denne indgriben i beboelsesområdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *