Nadia blev sjællandsmester
tennis.jpg
Nadia Winther Seiding foran tennisbanen i Køge, hvor hun i pinsen vandt sjællandsmesterskabet for juniorer under 16 år. Foto: Privatfoto
Tennis Ved dette års sjællandsmesterskaber i tennis for juniorspillere under 16 år, lykkedes det Nadia Winther Seiding fra Ballerup Tennisklub, at komme helt til tops.

Således lykkedes det den talentfulde juniorspiller, der til daglig træner med sin far og et par gange om ugen tillige træner med cheftræneren i BTK, at hive et sjællandsmesterskab hjem til Ballerup.

På vejen til finalen skulle der spilles kampe i både Holbæk, Lyngby og Køge. Det gjorde Nadia så godt, at hun 2. pinsedag stod i finalen på Køge Tennisklubs flotte anlæg.

I finalen skulle hun møde den meget talentfulde og storspillende Thea Raben fra Vedbæk Tennisklub.

»Fra kampens start var det klart, at begge spillere var meget opsatte på at vinde. Derfor bød kampen da også på et usædvanligt langt første parti, som ingen af spillerne var villige til at tabe frivilligt,« fortæller Nadias far og træner Peter Winther og fortsætter:

»Duellerne bølgede frem og tilbage og spillet var bestemt en finale værdigt. Nadia tabte første parti knebent, men lod sig ikke påvirke af det, og gik ud og tog de næste fire partier i streg.«

»Ved stillingen 4-1 kom nerverne hos begge spillere og det påvirkede Nadias spil, så stillingen pludselig var 4-4. Det psykologiske spil var for alvor i gang, og det var i første omgang til modstanderens fordel. Heldigvis fik Nadia fundet sit gode spil og fokus frem igen og med ro på nerverne, vandt hun et tæt første sæt med cifrene 6-4,« fortæller Peter Winther.

Andet sæt startede som første, med at modstanderen løb med første parti. Men så gav Nadia Winther Seiding den hele armen og endte med at lukke kampen 6-1. Titlen sjællandsmester var i hus efter en meget lang, hård og teknisk velspillet kamp

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *