Mange stafetmedaljer til Ballerup OK
orienteringsløb I sidste uges Sjællandsmesterskab i stafet i orienteringsløb høstede Ballerup OK adskillige medaljer, både i klasserne for de helt unge og for løbere med en del års erfaring på bagen.

»Et perfekt løbevejr med tilpas kølighed og solskin gav stafetløbets mange deltagere fine oplevelser i den vestlige del af Gribskov, der er en typisk Nordsjællandsk blandingsskov med mange stier, bakker og vegetation af varierende tæthed. Og der var spænding for alle pengene,« fortæller Flemming Vejen fra klubben.
I alt fire Balleruphold kunne rejse hjem med medaljer. I klassen 12 år kunne de tre løbere Ida Warberg Ploug, Cecilie Petersen og Magnus Andersen stolte gå på podiet og få overrakt velfortjente sølvmedaljer efter en fornem præstation.
I klassen dame 50 år blev det til bronze, og i herre 45 gav anstrengelserne også sølv.
I herre 55 blev det til guld og Sjællandsmesterskab efter en ganske dramatisk optakt. Flemming Vejen fortæller:
»Ret kort før løbet bliver en af holdets stærke deltagere ramt af en alvorlig skade, og en substitut må i hast kaldes ind. Men denne tilsyneladende svækkelse giver blot holdet ekstra kampgejst, selvom de hårdeste konkurrenter fra Helsingør OK og den snu og meget hurtige garant for topplaceringer, Rolf Lund, lægger hårdt ud og sikrer sit hold en føring på hele 12 minutter. Men langsomt æder Ballerup OK sig ind, på anden tur spiser holdet 9 minutter, og mens Helsingør nærmest kollapser på sidsteturen, går Ballerup amok og slutspurter sig til suveræne guldmedaljer. Godt gået af Jimmy Hoen, Lars Hanghøj Petersen og Jørgen Skaarup.«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *