Måløv tabte på en skidt dag
Måløv-Boldklub-Sommer-copy.jpg
Christian Sommer fik endelig åbnet sæsonens målkonto med sin reducerende scoring til 1-2.
fodbold Lørdag eftermiddag var Måløv en tur i Tåstrup, for at møde T.G. 80 IF.

Rent værdimæssigt var der tale om to helt forskellige dagsordener, idet Måløv skulle forsøge at holde liv i det spinkle håb om oprykning, samtidig med at hjemmeholdet havde hårdt brug for pointene i bunden af rækken.
Fra kampens start var det dog ikke til at se hvad der var top og hvad der var bund, og Måløv spillede underligt uinspireret, og halsede gevaldigt efter hjemmeholdets spillere.
Det var lidt som om at det var en sovepude for Måløv at man for en lille måneds tid siden mødte selv samme hold, på selv samme bane i DBU Pokalen, hvor de ligeledes startede friskt ud, men ret hurtigt løb tør for kræfter.
Det skete dog ikke lørdag, og at T.G. 80 IF i løbet af første halvleg formåede at bringe sig foran 2-0, gav heller ikke hjemmeholdet færre kræfter. Det skal dog siges at der var tale om regulære forsvarskoks fra Måløvs side, men det var T.G. 80 IF ikke sene til at udnytte og kunne derfor gå til halvleg foran 2-0.
At Måløv ikke var gode på dagen, skal ikke være nogen hemmelighed. Men man kunne godt have ønsket sig at de to 100% chancer, som man havde i kampens indledning, var blevet sparket ind, da det formentlig ville have lukket luften ud af hjemmeholdet.
Det var et revitaliseret Måløvhold der kom ud til de sidste 45 minutter, og allerede inden der var spillet fem minutter havde Christian Sommer bragt en smule spænding tilbage i kampen, da han, lidt uden for feltet, udplacerede målmanden med et fladt skud i det lange hjørne.
Selvom dette burde have været startskuddet til et tungt Måløvpres, i jagten på den udlignende scoring, så faldt holdet tilbage i den samme rille som i første halvleg, og der var absolut ingen ting der ville lykkes.
Det var dog tæt på at Måløv alligevel kunne løbe med det ene point, men når selv topscorer, Kim Finch Andersen, ikke kan score på helt frit mål i det 93 minut, ja så er det altså ikke dagen hvor Måløv fik hentet de point der skulle til for at holde liv i håbet om oprykning, hvilket nu endegyldigt er væk.
Der er dog stadigvæk en teoretisk chance for at nå tredjepladsen, hvilket i første omgang kræver at Måløv slår Farum med 2-0 eller minimum tre overskydende, når de kommer på besøg på Måløv Stadion på lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *