Kridt skoene sammen med Britt
Britt-Henriksen-Kridt-Skoene-copy.jpg
løb Det kan være rigtig svært at tage sig sammen til at få løbeskoene på og komme ud af døren.

Det ved Britt Henriksen så udmærket, derfor har hun startet ’Kridt Skoene’ en lokal ’’løbeklub’’, hvor man kan mødes med andre, der også gerne vil løbe – og gøre det i fællesskab.
»Det er svært at nå sine mål, når man er alene om det. Med Kridt Skoene træner du sammen med andre, der har det samme mål om at nå den gode form. Det betyder, at vi støtter hinanden med at holde motivationen høj,« fortæller Britt Henriksen.
Kridt Skoene har forskellige hold for begyndere og øvede. De træner i Måløv og Skovlunde – og træningen består af både løb, pulstræning og styrketræning udendørs.
Som noget nyt udvider Kridt Skoene målgruppen ved at starte et efterfødselshold for nybagte mødre og deres babyer. Med barnevognen i et fast greb skal de ud og trave nogle gode, lange ture og få pulsen op efter en lang periode uden motion.
Britt Henriksen er 40 år og selv mor til to. Derudover har hun en bachelor i pædagogik med Idræt som speciale.
»Jeg har i mit daglige arbejde som pædagog brugt idrætten som en arbejdsmetode til at højne motivation og velvære, og jeg er derfor vant til at undervise i forbindelse med træning og øvelser,« fortæller hun.
Interesserede kan læse meget mere om Kridt Skoene på www.kridtskoene.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *