Klima efterlyser mandskab til musical
Klima-copy.jpg
Sidste år spillede Teatergruppen Klima ’Klokkeren fra Notre Dame’ i Baltoppen. Næste år står den på Sebastians musical ’Den Nye Cyrano’. Foto: Arkivfoto
Skuespillere Teatergruppen Klima efterlyser skuespillere og korsangere til næste års musical ’Den Nye Cyrano’. Der er især brug for mænd.

I 2015 vil Teatergruppen Klima opføre Sebastians musical »Den Nye Cyrano«. I den forbindelse efterlyser de mænd i alderen 18-50 år.

»Sangerfaring og lysten til at synge kor er ikke et krav men absolut en fordel. Vi mangler både tenorer og basser,« siger stykkets instruktør Maria Kragh og tilføjer:

»Der er også plads til et par kvinder i alderen 18-50 år – helst sopraner.«

Den Nye Cyrano er en stor musical, som blev skrevet i 1992 til det daværende Gladsaxe Teater. Siden skrev Sebastian en ny udgave til Mastodonterne i 2000, og det er den udgave, Klima kaster sig over.

Musicalen er fyldt med store korsange, kærlighed, musketerer, fægtescener, flotte kjoler og meget mere. Øveforløbet ligger fast hver tirsdag aften fra januar til september 2015, hvor forestillingen skal sættes op i Baltoppen LIVE.

Kom frit frem

Hvis nogen vil være med i forestillingen, kan de sende en mail til instruktør Maria Kragh (kragh34@gmail.com) med en kort beskrivelse af sig selv.

Onsdag den 11. juni klokken 19 er der infomøde for hele holdet i Klimas teatersal på Baltorpvej 18 i Ballerup.

»Mødet er for alle interesserede og en god lejlighed til at få hilst på holdet,« fortæller Maria Kragh og tilføjer, at der nok skal blive tid til at snuse til en af de store korsange den aften.

»Vi stiller ingen krav til medvirkende og vi har ikke auditions – alle kan være med og blive en del af holdet. Men vi forventer engagement og ansvar for gruppen og lover til gengæld et år fyldt med teateroplevelser i selskab med Klimas herlige flok børn og voksne,« siger Maria Kragh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *