Hvor er vi altså heldige…
...at bo her i byen, hvor man elsker kunst!

Senest er vi blevet beriget med en større installation på Stationsbroen mod togterrænet, i form af nogle utrolig flotte træplader. Sikken et farvespil, der er i pladerne og i knasterne, og nogle steder er de rå plader oven i købet påsat nogle bittesmå gule trekanter med sorte zigzag lyn.
Det er en ren fornøjelse af have den daglige udsigt til dem, og at kunne nyde dem på nærmeste hold på en gåtur i den del af Centrumgaden, som vore kommunale repræsentanter ofte fremhæver som lidt kedelig.
Det må jeg sige har ændret sig med den nye kunstinstallation – som faktisk er en udvidelse, idet der igennem lang tid kun har været to af de skønne plader. Tak for det – godt set, og længe savnet.
Desværre har kunstneren ikke signeret sit værk, men det kan da nås endnu, så vi alle sammen kan få takket rette vedkommende, for nogen må da vide, hvem det er? – kan det mon være en fra samme kunstnergruppe, som for nylig har fået etableret den her i bladet omtalte rampe til bænken ved kirkegårdsmuren?
P.S. Tænk, så er der en borger, der netop har påstået, at kunstværket blot er et beskidt, grimt plankeværk af krydsfiner, der skal beskytte nogle få, der synes at læne sig for langt frem, mod gnister og andre forfærdeligheder fra togene nedunder. Det har da igennem mange år før, ikke været nødvendigt, så det tror jeg slet ikke på.
Og hvis et værn virkelig er påkrævet, så vil man da opsætte noget, der er værdigt for byen, og dermed for Centrumgaden – eller?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *