Genindfør humoren i Ballerup Kommune
Debat Jeg har svært ved at beslutte mig til, om jeg skal le eller græde: Jo, Pers Bænk, den er ”grineren”, som de unge siger. En bommert af de morsomme og endda en relativt billig en af slagsen.

Vi har fået en kuriøs attraktion og en god historie – der har tydeligvis været et menneske bag. Oven i købet et dejligt initiativrigt et af slagsen, som kan få tingene gjort – de er en uddøende race.

OK, lige i det her tilfælde var der så tale om en lille smutter, men som alle ved: Hvor der handles, der spildes og da der ikke er tale om gentagelsestilfælde, burde der efter min mening ikke gøres mere ud af det – bortset fra måske at tage et billede af Per på bænken og sætte i Bladet – som et kærligt drilleri.

Når jeg ikke ved om jeg alligevel skal græde, er det pga. af de øvrige politikeres reaktion på Pers svipser. Den er også meget menneskelig – man farer ud med bål og brand og kræver redegørelser og procedureændringer – den er desværre bare ikke sjov.

At alle bevillinger nu skal ind over Teknik- og Miljøudvalget vil formentlig betyde en længere sagsbehandling, og måske også at udvalget nu reduceres fra at være et politisk organ til at blive et kontrolorgan.

Det kan selvfølgelig på den anden sid også betyde, at politikerne i udvalget får en helt enestående chance for at kunne følge med i alt, hvad der foregår inden for udvalgets område. Det vil tiden vise.
Skulle man nå frem til, at de negative konsekvenser overstiger de positive, har politikerne min fulde opbakning, hvis de så finder på at sige ”Der var vi vist lidt for hurtige på aftrækkeren – vi ta’r lige en ommer”. For hvordan er det nu man siger:

Den som ingen fejl laver, laver sjældent noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *