Faglighed møder virkelighed
Cph-West-og-Coop-62-copy.jpg
Matthew Kaad Friis, Mikkel Aleksander Thurbo og Nicolai Mørch Rejkjær fik en fin gavekurv af Coop for deres præsentation af en kampagne, der skal tiltrække elever til dagligvarekæden. Foto: Privatfoto
Konkurrence Tre elever fra Handelsgymnasiet i Ballerup imponerede dagligvaregiganten Coop.

»Det var virkelig spændende. Jeg vil helt sikkert tage nogle af jeres idéer med mig tilbage.«

Det var en imponeret HR partner fra Coop, som var mødt op på CPH West, Handelsgymnasiet i Ballerup, for at høre hhx-eleverne Matthew Kaad Friis, Mikkel Aleksander Thurbo og Nicolai Mørch Rejkjær holde oplæg om, hvordan Coop i fremtiden kan tiltrække de bedste elever til deres virksomhed.

Coop udstedte, i samarbejde med Skolepartner, i foråret en konkurrence, hvor elever fra 26 skoler kunne give et bud på en kampagne for Coop, og blandt de over 130 forslag, som den store supermarkedskæde modtog, var Matthew, Mikkel og Nicolai blandt de seks bedste.

Det betød, at de tre tredjeårselever for en kort stund måtte afbryde eksamenslæsningen og tage ind på skolen for at lave oplægget. Det gjorde de dog med glæde:

»Det er fedt at få lov til at bruge noget af det, vi har lært, i praksis. Man bliver mere motiveret, når man ved, at der er tale om en konkret opgave for en virksomhed. Og når det, man har lavet, kan ende med at blive brugt af en stor virksomhed, så bliver det jo ikke meget bedre,« lyder det fra de tre stolte gymnasieelever, der modtog en flot gavekurv fra Coop for præstationen.

Stolt rektor

Rektor på Handelsgymnasiet i Ballerup Dorthe Heide er naturligvis glad for, at eleverne klare sig godt, når det handler om praktiske opgaver for erhvervslivet. Det er nemlig helt i handelsgymnasiets ånd.

»Vi vil gerne være kendte for at være gymnasiet med den tætte tilknytning til erhvervslivet, hvor teorierne bliver omsat til praksis i det daglige skolearbejde. Derfor er det selvfølgelig rigtig positivt, at vores elever er med helt fremme i en spændende konkurrence som denne,« siger hun og tilføjer:

»Vi ved, at vores elever tænder på at lave noget konkret for virksomhederne, og så er de også ret vilde med konkurrence-elementet, så det er noget vi arbejder på at få meget mere af i fremtiden.«

Om Matthew, Mikkel og Nicolai løber med den endelig sejr i konkurrencen afgøres i slutningen af juni.

CPH-West-og-Coop-52-copy CPH-West-og-Coop-64-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *