Det står sløjt til i Ballerup
Debat Jeg havde for et par år siden et indlæg i jeres avis angående kommunikation i hjemmeplejen.

Jeg er ked af atter at bruge denne metode, men jeg er virkelig frustreret og vred.

Siden jeg skrev sidst er min moster blevet enke. Hun har ingen børn og jeg hjælper gerne både med det praktiske og det administrative.

Moster er nu 98 år og stadig nogenlunde velfungerende, hvorfor hjælpen fra hjemmeplejen er forholdvis sparsom, men det går med min assistance.

I april måned ansøgte jeg om en kørestol, da min moster ikke har været ude i meget meget lang tid. Først for nylig fik moster besøg af visitator, og da jeg – desværre må jeg sige – var ærlig, og sagde, at jeg nogle uger kun kunne køre een gang, har vi nu fået afslag med den begrundelse, at behovet skal være 3-4 gange ugentlig.

Står det virkeligt så dårligt til, at en 98-årig borger, der prøver at klare sig selv så godt som muligt skal være tvunget til at være indendørs resten af sit liv og skal vi tvinges til at omgåes sandheden for at få noget som helst gennemført.

Jeg har i sinde at anke afgørelse, men forventer ikke noget positivt resultat.Det står sløjt til i Ballerup Kommune.

 

Svar fra Ballerup Kommune:

Vi kan som kommune ikke gå ind i den konkrete sag her i avisen, men vi vil naturligvis gerne drøfte sagen med den pårørende. Hun er derfor meget velkommen til at kontakte de berørte afdelinger i forhold til den afgørelse, der er blevet truffet.

Inge Kristensen
Centerchef for Social og Sundhed
Ballerup Kommune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *