Byens bedste cyklister
Cyklistvinder-Førstepladsen-til-copy.jpg
6.B fra Hedegårdsskolen var de bedste ved årets cyklistprøver i Ballerup Kommune. Tirsdag blev de fejret i Baltoppen Bio. Foto: Privatfoto
Hæder 6.B fra Hedegårdsskolen var bedst i pedalerne ved den årlige cyklistprøve i Ballerup Kommune.

Tirsdag i sidste uge havde Ballerup Lokalpoliti inviteret de seks bedste sjetteklasser fra de netop overståede cyklistprøver i Ballerup Kommune i biografen.

Baltoppen var fuld af glade børn – der var også blevet plads til lidt ekstra elever fra Ordblindeinstituttet, Egebjergskolen, Måløv Skole og Rosenlundskolen, da kommunen havde lejet hele Baltoppen Bio til begivenheden.

Eleverne startede med at se filmen Maleficient, der netop har haft premiere. Derefter var der præmieoverrækkelse til de tre klasser, der havde klaret cyklistprøverne bedst.

Vinderne blev 6.B fra Hedegårdsskolen, tæt fulgt af 6.B fra Egebjergskolen og med 6.D fra Hedegårdsskolen på en flot tredjeplads.

»Endnu engang har Hedegårdsskolens engagement for cyklistprøverne vist, at jo mere man øver sig og sætter fokus på cykling, jo bedre bliver man til det,« siger Tom Nielsen fra lokalpolitiet og understreger:

»Det er vigtigt, at forældrene tager det alvorligt med at få lært deres børn at cykle – og især efter færdselsreglerne. Det er der desværre alt for mange forældre der forsømmer.«

Vinderne fra Hedegårdsskolen modtog den fine vandrepokal og desuden fik de tre første klasser en gavecheck fra Vestegnens Trafiksikkerhedsråd på henholdsvis 1.500, 1.000 og 500 kroner til klassen, samt et flot indrammet diplom.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *