Ballerups første hue gik til Asbjørn
hue.jpg
Asbjørn fik årets første hue på CPH West i Ballerup. Foto: Privatfoto
Huer 21-årige Asbjørn Andersen erobrede i går som den første huen på HG Ballerup på CPH West.

I disse dage springer studenterne ud med deres røde og blå huer, men de lilla huer vil også være meget synlige i gadebilledet i Ballerup, hvor over 400 elever går på erhvervsuddannelsen HG på CPH West.

HG-student-Asbjørn-får-huen-på-af-far

Asbjørns far fik æren af at sætte huen på plads.

Efter to år på skole skal eleverne ud at have en elevplads, og det passer den første hg’er Asbjørn Andersen fint.

»Jeg valgte uddannelsen, fordi den er handelsorienteret, og fordi man hurtigt kommer ud på arbejdsmarkedet. Jeg har ikke fundet elevplads endnu, men har været til masser af samtaler, så jeg er ret sikker på, at der nok skal dukke noget op, inden sommerferien er overstået,« lyder det fra den glade hg’er.

HG-student-Asbjørn3

Asbjørn Andersen og uddannelsesleder Frank Sandgreen.

Asbjørn har gået på en elitelinje for de fagligt stærkeste elever, og han ender da også med et karaktergennemsnit omkring de 10. Nu glæder han sig til den obligatoriske vogntur med klassekammeraterne og til at komme i gang med en elevplads efter sommerferien. Herefter overvejer han at videreuddanne sig, for ambitionerne er høje.

»Det bliver rigtig spændende at komme ud på arbejdsmarkedet et par år, men når jeg er færdig med min elevplads, satser jeg på at videreuddanne mig til markedsføringsøkonom,« slutter han, inden han skal ud fejre huen med sin far og farfar, som står klar med champagne.

HG-student-Asbjørn_farfar_far

Asbjørn fejrede dagen med far og farfar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *