Askepop under åben himmel
Askepop-3-copy.jpg
Skovlunde Byteater spiller Askepop i Skovlunde Byparken denne weekend. Første gang fredag. Foto: Pressefoto
Teater I den kommende weekend opfører Skovlunde Byteater musicalen Askepop i Skovlunde Bypark.

Fredag, lørdag og søndag er der traditionen tro friluftsteater på scenen i Skovlunde Bypark.
Forestillingerne er kulminationen på et langt, spændende øveforløb styret af Emma Ervø og Martin Ahlbom Frost Larsen som instruktører.

Askepop foregår i 50’erne og handler om Mille, der bor sammen med sin mor. Det er småt med pengene, men drømmene er tilsvarende store. Mille vil nemlig være musicalstjerne i en film – og helst med tidens største filmstjerne Johnny Rocket.

Askepop-1-copy

Milles mor vil gøre alt for, at datteren kan få opfyldt sine drømme. Hun låner derfor penge af sin modbydelige, stenrige søster, så hun kan åbne milkshakebaren ”Mælkepoppen” og skabe det økonomiske grundlag for Milles drømme.

I filmstudiet er der problemer: Filmhelten Johnny er ved at være træt af kun at spille helteroller og nu vil han kun spille med en pige, som han virkelig elsker – og beslutter sig for at lave en audition for alle byens smukke piger.

Himmelsk hjælp

Mælkepoppen går som en drøm, og Milles mor har næsten betalt sin gæld til søsteren. Men pludselig er Mille helt alene og mosteren og hendes datter, den forkælede Viola, har grimme planer for Milles fremtid.

Heldigvis er der himmelske kræfter som ser, at Mille har brug for hjælp, nemlig englene Puk og Pepperoni, og den uregerlige rock’n’roll fe Topper. Sammen får de i sidste øjeblik Mille tilbage på rette kurs.

Askepop-5-copy

Koreografien af de mange dansetrin er komponeret og instrueret af Lika Da Cruz Teixerira, mens Ditte Bastrup har arbejdet med solosangerne.

Skovlunde Byteaters mangeårige kapelmester Thomas Goosemann vil, sammen med musikerne Mikael Martinsen, Kristian Martinsen og Martin Sangill, stå for den musikalske ledsagelse.

Faktaboks: 

Spilletidspunkter: fredag den 20. juni kl. 19, lørdag den 21. juni kl. 13 og 16 samt søndag den 22. juni kl. 12 og 15.

Billetter kan købes på billetnet.dk, Skovlunde Kulturhus, Kulturhus Måløv, Ballerup Bibliotek, samt ved indgangen fra 1 time før forestillingerne.

Følg forberedelserne og se billeder og videoer fra øveforløbet på facebook, søg efter Skovlunde Byteater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *