Åbent hus på byggeren i Grantoften
Bygger-sommerfest-2013-1-copy.jpg
Grantoftens byggelegeplads inviterer alle med til sommerfest på fredag klokken 15-20. Foto: Arkivfoto
Familiehygge På fredag klokken 15-20 er der åbent hus på byggelegepladsen på Grantoftens Fritids Center.

Efter sammenlægningen med Bispevangens Byggelegeplads, som blev lukket ved årsskiftet, har byggelegepladsen på Grantoftens Fritids Center gennemgået en udvikling, hvor de blandt andet har fået endnu flere dyr.

De har bygget nyt kaninhus med tilhørende marsvin og ørkenrotter. De har fået fire heste mere, bygget nye folde og fået ridebane og en ny pavillon med rytterstue, omklædning og toiletter.

Byggeren har også fået en stor ny bålhytte og udvidet deres hønsehold, så der er faktisk rigtig meget nyt at se på byggelegepladsen på Platanbuen 12, når der er åbent hus på fredag den 20. juni klokken 15-20.

»Der er masser af rygter og historier omkring Grantoften, men der er også rigtig mange søde mennesker, og masser af søde børn som bor og oplever en tryg og god barndom i Grantoften,« fortæller klubleder Finn Andersen og fortsætter:
»Vi vil gerne vise, hvad en besparelse kan medføre, når man tænker barnet og de unge ind i en omforandring, der gerne skulle kunne rumme og skabe hele mennesker – og det for resten af deres liv.«
Det hele begynder klokken 15, hvor boderne åbner. Klokken 16 bliver der tændt op i grillen og der vil være børneunderholdning efterfulgt af en rideopvisning.
Klokken 17 holder borgmesteren tale og derefter er der trækture på heste og ponyer samt masser af børneunderholdning og salg fra boderne frem til klokken 20, hvor festen slutter.
Alle er velkomne. Man kan købe grillmad på stedet eller tage sin egen med hjemmefra. Drikkevarer skal dog købes på byggeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *