4-1 sejr over Bornholm
fodbold Det blev endnu en festdag for LSF på Smørum Park, da vennerne fra NB Bornholm kom forbi.

Spillerne skulle lige se hinanden lidt an, indtil Marc Lind fik den første løse chance i det 11. min., men desværre nåede han ikke frem til indlægget.
I det 19. min. modtog Morten Larsen bolden og langt udefra tordnede han den mod mål. Den forbløffede keeper slog til bolden, der røg højt op i luften, faldt ned og røg i mål.
To minutter senere lavede Morten Larsen samme nummer – dog uden at målmanden rørte bolden – og så stod den 2-0.
Bornholm fik hjørnespark i det 36. min., men bolden blev clearet. Lige udenfor Smørumfeltet modtog Morten Larsen bolden og så gik det i fuld speed ned mod målet. Han løb med bolden helt fra eget felt til deres felt, og da han stod tilbage med de to midterforsvarer, trillede han bolden til Jacob Lind, der satte bolden sikkert i mål til en 3-0 føring.
Efter pausen faldt tempoet en del og Morten Larsen lod andre om at komme til. Specielt formstærke Christian Steen Jensen viste tænder. I det 56. min. stod han udenfor deres felt i højre side omgivet af flere spillere. Til sidst fik han vristet sig fri af mange gule bornholmere, og langt udefra lagde han stille og roligt bolden ind i det lange hjørne – op i krydset til en 4-0 føring.
I det 78. min. kiksede kommunikationen mellem Lasse Gram Jensen i målet og forsvaret. Det benyttede en årvågen bornholmer sig af og så stod det 1-4, der også blev kampens resultat.
Næste kamp er på lørdag mod lokalrivalerne fra Ballerup på deres bane klokken 13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *