24 timers stafet for kræftramte
Stafet-for-livet-Årets-første-runde-copy.jpg
Årets Stafet For Livet i Smørum blev skudt i gang lørdag den 14. juni klokken 10 og varede i 24 timer. I alt gik de 215 deltagere 3836 kilometer. Foto: Privatfoto
Kræft Forrige weekend var det ’Stafet For Livet’ i Smørum. Her travede de mange deltagere 67.100 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse.

Til tonerne af Michael Jacksons ’You are not alone’ fik den 24-timer lange Stafet For Livet i Egedal en ende i Byparken i Smørum søndag den 15. juni.

I år var der 215 deltagere, 19 fightere og over 40 frivillige til stafetten, der har til formål at sætte fokus på kampen mod kræft.

Stafet-for-livet-Startfelt-copy

Stafet For Livet varer 24 timer. Stafettens døgn symboliserer, at kræft aldrig sover, og at kræftpatienter kæmper med kræften hele døgnet – både i de lyse og mørke timer.
Derfor skal holdene have minimum én deltager på banen hele døgnet. Forskellige sponsorer giver et aftalt beløb for hver runde, som deltagerne får tilbagelagt.

I Smørum nåede de op på 6613 runder, svarende til 3.836 kilometer. Det giver et overskud på 67.100 kroner, som går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Fighter-borgmester

Stafet For Livet i Egedal blev i år indledt med en tale fra formanden Lærke Frøstrup og Egedals borgmester Willy Eliasen, hvor det blev afsløret, at Willy Eliasen selv er fighter; det vil sige at han selv har haft kræft. Derfor gik han også årets første runde i den gule T-shirt sammen med resten af fightergruppen.

Stafet-for-livet-Lærke-og-Willy-copy

Lærke Frøstrup og Willy Eliasen indledte stafetten.

»Det har været en meget speciel stafet i år. Stemningen har været helt unik, og sammenholdet blandt deltagerne og de frivillige har været ubeskriveligt stærkt,« fortæller Lærke Frøstrup.

Det er anden gang, at der er Stafet For Livet i Smørum og arrangørerne lover at gentage det igen næste år, hvor det bliver i weekenden den 13.-14. juni.

Se mere på www.stafetforlivet.dk/stafet/egedal

Stafet-for-livet-ponytrækning-copy

Det var ikke kun mennesker, der travede til fordel for kræftramte. Ledøje-Smørum Rideskole støttede også den gode sag ved at tilbyde gratis ponytrækning til de mange fremmødte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *