20.000 kroner til Klima
Klima-holdet-til-Cyrano-copy.jpg
Hele voksenholdet i Teatergruppen Klima var samlet for at snakke næste års musical samt modtage 20.000 kroner fra Nordeafonden. Foto: Privatfoto
Teater Onsdag den 11. juni var hele Teatergruppen Klimas voksenafdeling samlet for at tage fat på næste års musical, der bliver Sebastians »Den Nye Cyrano«.

50 skuespillere fra 18-70 år mødtes og lagde planer for, hvordan foreningen skal samle penge ind til hele produktioneen. Ideerne var mange: Teater for børnehaver, støttekoncerter i efteråret, henvendelse til firmaer, der ønsker at købe forestillinger eller sponsorere, deltagelse på Kræmmerfestivalen og meget andet.

Og så blev der naturligvis taget fat på en af de store korsange fra musicalen.

Til mødet fik Klima også besøg af Heidi Daugaard fra Nordeafonden, der kom forbi for at overrække 20.000 kroner som tilskud til Klimas nye scenepodier.

Til januar begynder de rigtige prøver til Cyrano, som spiller i efteråret 2015 på Baltoppen LIVE. Men indtil da skal publikum se frem til børnenes opførsel af »Grevindens Forbandelse i august og to støttekoncerter den 25. og 26. oktober i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *