170 gennemførte Ballerup Triatlon
triathlon_12.jpg
Triatlon begyndte med svømning i East Kilbride Badet og fortsatte med cykling og løb rundt i og omkring Ballerup Idrætsby. Foto: Flemming Schiller
Triatlon Vi har fået samlet op på årets Ballerup Triatlon og kan her præsentere vinderne.

For andet år i træk gennemførte svømmeklubben Triton, Cykelklubben DCR og Ballerup Atletik Klub to triatlonløb: Et lille triatlonløb på 200 meter svømning, 18 km på cykel og 3.9 km løb. Og et langt triatlon på det dobbelte distance.

Alle tre klubber bliver støttet af Team Ballerup, som består af erhvervsfirmaer i Ballerup, der støtter eliten i kommune.

»Efter et første år som nybegyndere tog vi de tilbagemeldinger der var til os og fik ændret lidt på ruterne, andre opstillinger samt bedre afmærkninger, forløb det andet løb over alt forventning. Der er stadig enkelte ting der kan forbedres, og det vil det blive til en næste gang,« fortæller Ulrich Engmark fra stævneudvalget.

77 gennemførte den korte rute. Samlet vinder blev Lasse G. Hybholt i tiden 51,28 minutter. Yngste vinder i gruppen 10-12 år blev vundet af Affou Adloni med en samlet tid på 1.08,41 time.

93 gennemførte den lange rute og her blev vinderen samlet Bjørn Pedersen i tiden 1.29,16 time. Her var vinderen hos de unge 16-18 årige Miklas B. Krisby fra Letecch A/S i tiden 2.04,22 time.

»Stævnet blev afviklet i højt humør trods regnen, der lige skulle dukke om under cykelturen. Mange glade atleter gav udtryk for, at dette arrangement kunne vi godt være bekendt, og det ikke er sidste gang de deltager,« fortæller Ulrich Engmark.

Se resultatlisten her:  Ballerup Triatlon resultater

Se billeder fra starten her: Billeder fra Ballerup Triatlon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *