Weekendens resultater fra Hjortespring Golfklub
Golf Hjortespring Golfklubs Elite har i weekenden spillet de to første runder i årets Danmarksserie.

Herre 1 spiller i 2. division og mødte lørdag Dragør på udebane og tabte 4-14, imens de søndag på hjemmebane vandt 12-6 over Harekær og dermed ligger de på andenpladsen i puljen på reglen om indbyrdes kampe.

Herre 2 spiller i 3. division og mødte lørdag Hornbæk på hjemmebane og vandt 9-5, søndag vandt de på udebane 8-6 over Værebro og fører dermed deres pulje.

Herre 3 spiller i 4. division og mødte lørdag Team GolfBornholm på hjemmebane og vandt 9-5, søndag tabte de på udebane 6-8 til Ledreborg og ligger på en andenplads i puljen.

Dame 1 spiller i 1. division (vest) og mødte lørdag Jelling på udebane og tabte 4-8, mens de søndag på udebane vandt 8-4 over Odense Eventyr og ligger dermed på andenpladsen i puljen på reglen om indbyrdes kampe.

Dame 2 spiller i Kvalifikationsrækken og mødte lørdag Fredensborg på hjemmebane og vandt en knusende sejr på 9-0. Søndag spillede de ikke, da førsteholdet havde trukket sig i år. De fører deres pulje.

Seniorerne spiller i 1. division og mødte lørdag Kokkedal på udebane og tabte knebent 6-8, imens de søndag var på udebane mod Roskilde – herfra har vi desværrre ikke fået resultaterne endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *