VU springer ud i Ballerup
Jacob-jørgensen-copy.jpg
Jacob Wøhler Jørgensen er ny formand for VU i Ballerup og vil være med til at skabe den bedste politiske ungdomsforening i byen. Foto: Privatfoto
Afdeling Venstres Ungdom har oprettet ny lokalforening i Ballerup. Formanden Jacob Wøhler Jørgensen vil skabe den bedste politiske ungdomsforening i byen.

Siden slutningen af februar har Venstres Ungdom slået sine folder i Ballerup efter flere års fravær. Godt nok er det ikke meget man politisk har hørt til den nye VU-afdeling, men den er alligevel sprællevende.

»Vi er jo stadig i opstartsfasen, men vi satser i første omgang på at skabe det sociale grundlag for foreningen. Vi er igang med en række events, vi skal til folkemødet og en lang række andre ting på det sociale område. Målet er at skabe den bedste politiske ungdomsforening i Ballerup,« siger Jacob Wøhler Jørgensen, formand for den nye VU-afdeling.

Han pointerer, at den nye afdeling vil overhale de lokale DSU’ere som han ikke mener er særligt markante i bybilledet.

Politik på vej

»Det kan vi gøre bedre, og de skal rejse sig, hvis de vil følge os. Derfor er det vigtigt, at vi nu markerer os med en række events. Selvfølgelig med et liberalt udgangspunkt,« siger Jacob Wøhler Jørgensen drillende.

Men man kan ikke være en politisk afdeling og kun have det skægt. Der skal jo også poltiske markeringer til.

»Det er klart, at vi skal snakke politik. Vi kan se, at der er et behov, både i kommunalbestyrelsen og på landsplan for at få en mere liberal politik. Så der vil vi også markere os. Men de politiske budskaber kan godt vente lidt, indtil vi har fundet hinanden og lagt det fælles fundament. Så skal man nok høre en masse til os politisk,« siger den ny VU-formand i Ballerup, som lover et større politisk program inden sommerferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *