De vandt ’Sorg og Glæde’
sorg-og-glæde.jpg
Jakob Cedergren og Helle Fagralid har hovedrollerne i Sorg og Glæde Foto: Martin Dam
Konkurrence Vinderne er fundet i dvd-konkurrencen om Nils Malmros filmen 'Sorg og Glæde'.

Nils Malmros har gennem en række film genskabt sin opvækst, barndom og ungdom og fortalt om forelskelsen i de uopnåelige piger.

Han har inviteret tilskuerne ind i sit liv på godt og ondt, med sorg og glæde. Hans film har været båret af en betagende og livsbekræftende, ind imellem sorgmunter melankoli ved den ulykkelige kærlighed.

Med den seneste film i rækken, Sorg og Glæde, blotlægger han med en sjælden grad af åbenhed og kunstnerisk mod et afgørende kapitel af sit smertelige voksenliv.

Jakob Cedergren og Helle Fagralid spiller hovedrollerne som ægteparret, der oplever den størst mulige sorg og ulykke i deres liv, og på et nærmest håbløst fundament skal de alligevel forsøge at nå frem til den gensidige og modne kærlighed.

I de øvrige roller ses: Nicolas Bro, Ida Dwinger, Kristian Halken, Mads Hammer Larsen, Helle Hertz, Niels Weyde, Maja Dybboe og Søren Pilmark.

Ballerup Bladet udloddede i samarbejde med Nordisk Film tre eksemplarer af ’Sorg og Glæde’ på dvd. Og de tre heldige vindere blev: Ulla Daugaard fra Herlev, Aase Ladefoged fra Ballerup og Anne Charlotte Hegelund fra Ballerup.