Her er vinderne af billetter til Mungo Parks ’Nordskoven’
Nordskoven-Fotograf-Mikkel-Russel-copy.jpg
Kasper Leisner spiller sig selv i Mungo Parks ’Nordskoven’, der spiller i Herlev Teaterbio den 23. maj. Foto: Mikkel Russel
Konkurrence Ballerup Bladet udloddede 3 x 2 billetter til forestillingen. De tre heldige vindere blev: Lisbeth Nilsson fra Veksø, Tove Mogensen fra Skovlunde og Annette Wesley Simonsen fra Smørum.

Nu er der mulighed for at opleve Mungo Parks forestilling ’Nordskoven’ i Teaterbio i Herlev fredag den 23. maj klokken 20. Vi udlodder 3 x 2 billetter til Ballerup Bladets læsere.

’Nordskoven’ er en selvbiografisk dramatisering af skuespilleren Kasper Leisners turbulente liv.

Jeppe løber. For hvis der er noget, han kan, så er det at løbe. På idrætsbanen, i militæret og fra de første 13 år af sit liv. Han flygter fra barndomshjemmet. Fra den dreng, han var en gang. Jeppe vil starte forfra og skifter navn til Kasper.

På trods af mange dramatiske hændelser rejser forestillingen spørgsmålet: Er Kasper Leisners turbulente liv i virkeligheden meget anderledes end dit og mit? Kan man ændre sin fremtid ved at flygte fra sin fortid?

Kasper Leisner, der har rollen som sig selv i ’Nordskoven’, er fast medlem af Mungo Parks ensemble og er derudover blandt andet kendt fra TV-serier som Rita, Forbrydelsen og Anna Pihl, ligesom de fleste vil kunne genkende hans dybe røst, som er en ofte benyttet stemme til dubbing af tegnefilm.