Vellykket jubilæumsstævne
BAK-40-års-jubilæumsstævne-2-copy.jpg
En flok fra Ballerup Atletik Klub i fuld gang med at tilbagelægge en mile ved jubilæumsstævnet. Foto: Privatfoto
Atletik Tillykke BAK med de 40 år. Det blev der sagt rigtigt mange gange onsdag aften den 14 maj, hvor Ballerup Atletik Klub fejrede 40 års jubilæum og samtidigt holdt et lille jubilæumsstævne.

»Det var en smule køligt i vejret og enkelte regnbyger var også med til at udfordre atleterne. Der var dog et par rigtigt gode BAK resultater imellem. Eksempelvis fik hele tre BAK-atleter et kasteredskab ud over de 50m,« fortæller Ulrich Engmark fra klubben

Først var det Christoffer Olsen (96) som kastede 800g spyddet ud på 50,04m (ny PR). Herefter et flot hammerkast fra Rasmus Jensen (99) som kastede 4-kg hammeren ud på 51.18m (ny PR) og til sidst kastede det helt unge talent Mads Fanøe Larsen (2002) på bare 12 år en bold ud på imponerende 53.22m.

Der var også ny personlig rekord til Stefan Lehnert (99) som i hammerkast ikke ville stå tilbage fra Rasmus. Stefan kastede 4-kg hammeren ud på 49,01m. Dette er over Dansk Atletik Forbunds krav.

»En anden flot øvelse var klubbens jubilæumsmile (1609m). Per Christensen, Stephan Jensen og Jack Jørgensen havde hele løbegruppen på plads i både dame og herre klassen. Særligt i mændendes A-heat gik det stærkt da Sparta’s supertalent Andreas Lindgren sætte tempo på den sidste omgang. Her fik alle så syn for at Ballerups Lukas Jensen (97) er inde i en fantastisk fremgang da han på opløbsstrækningen gav den fuld gas og blev slået med kun 0.3sek. Lukas Jensen’s flotte tid på 1 mile blev 4,31,66 min. Mon ikke Lukas nu jagter sin fars gamle klubrekord på 4,15,4 min.,« siger Ulrich Engmark.

Caroline Ranners og Oscar Abelgren vandt stangsprings-konkurrencen for henholdsvis damer og herrer.

BAK-40-års-jubilæumsstævne-(3)-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *