Trist dag på Smørum Park
Fodbold Lørdag blev på mange måder en rigtig trist dag for Ledøje-Smørums fodbolddrenge. da de tog imod B 1903 på Smørum Park.

Fra start skulle holdene skulle lige se hinanden lidt an, men der gik ikke længe før der var noget at klappe af. En løs bold blev sendt af sted ned på B 1903’s midterforsvar og her fumlede en af spillerne så meget, at en årvågen Dennis Jensen fik tilkæmpet sig bolden og med et par hurtige træk kom han fri og sendte bolden på stolpen og i mål.

Det lovede godt, indtil uheldene begyndte. I det 12. min sendte B 1903 en bold ind i Smørumfeltet og den tilbagevendte målmand Lass Gram-Jensen råbte ”Jeg har”, men det havde han bare ikke. Bolden blev løs og med et flot saksespark fik B 1903 udlignet.

Uheld nummer to kom umiddelbart efter. Samme Lasse Gram kom forkert ned på sit højreben og gik til tælling. Med store smerter i det ene knæ spillede han videre. Men uheldene stoppede ikke der.

Efter pausen var det tid til et dobbeltuheld. Et B 1903 frispark blev lagt ind i Smørumfeltet og endnu en gang råbte Lasse Gram ”Jeg har”. Desværre ramte han ikke bolden, men sin bror Kasper Gram-Jensen lige i nakken. At bolden så ramte en B 1903 spiller i hovedet og strøg i mål betød ikke så meget, da det skete, for Kasper Gram-Jensen blev liggende og der måtte tilkaldes en ambulance. Han kunne dog selv gå ind i ambulancen.

Tilbage i spillet gjorde B 1903 det lidt lettere for Ledøje-Smørum, da de fik en mand smidt ud med to gule kort der jo giver rødt – og der var 20. min. endnu. Smørumspillerne fik mere plads og bolden blev flyttet godt rundt fra side til side. Det betød også flere halvstore chancer, som dog desværre enten ramte ved siden af eller blev taget af deres målmand.

Kampen endte med en 2-1 sejr til B 1903. Derudover fik flere Smørumspillere sig et gult kort og flere står til karantæne næste weekend, så det ser ikke for godt ud til næste kamp på lørdag hjemme mod FC Øresund klokken 14.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *