The Beach Boys besøger Ballerup
BEACHBOYS.jpg
Surf, strand og sand kommer til Ballerup, når The Beach Boys giver koncert i Superarenaen til november. Foto: Pressefoto
Koncert Ballerup Super Arena sørger for ’’good vibrations’’, når de til efteråret kan præsentere et af de helt store verdensnavne på programmet.

For et par uger siden kunne vi her i Ballerup Bladet afsløre, at verdens mest succesfulde boyband Backstreet Boys kommer til Ballerup. Nu kan vi følge trop med endnu et ’’boyband’’ fra tiden før begrebet vist rigtigt opstod.

Til november kan man nemlig genvinde varmen og drømme sig væk til sandstrand og palmesus, når The Beach Boys går på scenen i Ballerup Super Arena den 23. november klokken 20.

The Beach Boys har siden 60’erne solgt millioner af plader og spillet et utal af koncerter verden over.

Og nu. Nu er det altså Ballerups tur til at synge med på ’Surfin’, ’Fun, Fun, Fun’, ’I Get Around’, ’Help me Rhonda’, ’California Girls’, ’Good Vibrations’ eller comeback-hittet ’Kokomo’, som mange nok husker fra filmen Cocktail med Tom Cruise.

De nye Beach Boys

The Beach Boys består i dag af Mike Love, som har været med helt fra starten i 1961, og Bruce Johnston, der blev en del af gruppen i 1964, akkompagneret af Tim Bonhomme, Scott Totten, Randell Kirsch, John Cowsill, and Christian Love.

Bandets oprindelige medlemmer Brian Wilson og Al Jardine turnerer i dag under egne navne, mens de to øvrige – Dennis og Carl Wilson begge er døde.

Der har været store stridigheder blandt de oprindelige gruppemedlemmer – med flere sagsanlæg til følge. Stridighederne har drejet sig om rettigheder til sangene og navnet ’The Beach Boys’. En strid der faldt ud til Mike Loves fordel – til trods for at mange nok vil mene, at det var Brian Wilson, der var hovedmanden bag The Beach Boys’ store succes.

Billetsalget er i gang på Billetlugen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *