Team Rynkeby takkede for slangerne
Cykelhandler-Thromsholdt-1-copy.jpg
Flot så det ud, da Team Rynkeby København stillede op til fotografering foran Thromsholdt Cykler på Hold-an Vej i Ballerup. Foto: Privatfoto
Donation Thromsholdt Cykler i Ballerup fik besøg af Team Rynkeby København, der lige ville sige tak for de 100 cykelslanger, som den lokale cykelhandler har doneret til holdet

Det er trods alt ikke hver dag, at et helt cykelhold gør holdt i Ballerup. Men det gjorde de forrige lørdag, hvor Thromsholdt Cykler på Hold-an Vej fik fint besøg af de friske cykelryttere fra velgørenhedsholdet Team Rynkeby København.

Den lokale cykelhandler har doneret 100 cykelslanger til Team Rynkeby, så de kan komme helt til Paris på velpumpede dæk, når de i juli måned begiver sig afsted på den 1200 kilometer lange tur for at samle penge ind til børn med kræft.

»For os var det en rigtig god mulighed for at være med til at støtte et godt formål. Vi sagde ja med det samme, det var bare helt oplagt,« fortæller den ene af butikkens to ejere, Jesper Gudmann.

De 50 ryttere på Team Rynkeby København udgør ét af i alt 26 hold på Team Rynkeby, der har hold i henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Australien.

Hvert år cykler holdene til Paris og samler ved hjælp af forskellige sponsorer mange millioner ind til børnecancerorganisationer i de pågældende lande. I Danmark går de indsamlede midler til Børnecancerfonden.

Forud for den 1200 kilometer lange tur, bliver der naturligvis trænet ivrigt på de lokale landeveje. Så da Københavner-holdet forleden besøgte Thromsholdt Cykler i Ballerup for at sige tak for cykelslangerne, fortsatte de da også lige deres 120 kilometer lange træningstur rundt om Roskilde Fjord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *