Tankevækkende udmeldinger fra DF
Debat Man kan da kun undre sig over DF’s udmelding, at almene boligers beboere ikke er ressourcestærke.

Hvorfor de, og de borgerlige partier, ikke ville stemme for opførelse af 20 almene boliger.

Det er een af de få tankevækkende udmeldinger fra DF, der karakteriserer partiets menneskesyn. Og som må give stof til eftertanke i mange af Ballerup Kommunes gode og velfungerende boligforeninger, med ganske almindelige borgere, der er præcis ligeså ressourcestærke som alle andre.

3 kommentarer om “Tankevækkende udmeldinger fra DF”

 1. Jørgen Flyr siger:

  Almene boliger kan være med til at styrke det sociale fællesskab og nedbryde fordomme og isolation. DF har som Bjarne skriver et andet menneskesyn, som bygger på had og angst, især til muslimske minoriteter. Det er åbenbart stemmer i et menneskefjenst menneskesyn.

  For at styrke de vigtige fællesskaber i byerne skal vi satse på mere risikovillighed og digitalisering i byudviklingen og på flere tiltag, der sikrer, at borgerne bor og mødes på tværs af forskelligheder. Det anbefaler Tænketanken 2025 BYEN i sin rapport marts 2014, til minister for by, bolig og landdistrikter, Carsten Hansen:

  ”Byliv handler ikke kun om at bruge byen men om at skabe den – i fællesskab. Tænketankens forslag om at styrke den midlertidige byudvikling, den tidlige og digitale borgerdialog og bygge flere boliger, der indbyder til mere fællesskab og uderum, vil jeg eksempelvis meget gerne arbejde videre med. Jeg tror, de digitale muligheder, herunder de sociale medier, vil forandre vores fysiske byliv og skabe helt nye forbindelser på tværs af byen og mellem forskellige grupper af mennesker”.

  http://www.mbbl.dk/sites/mbbl.dk/files/dokumenter/publikationer/taenketanken_byen_2025_kort_udg.pdf

 2. Jørgen Flyr siger:

  der skulle have stået et “fremmedfjendsk menneskesyn”.

 3. Jan Brøns1 siger:

  Det er typisk at DF forsøger,at sætte at som sort eller hvidt. Mange der bor almene boliger har selv valgt 2 boliger somerhus eller kolonihaven. Valget er ikke udtryk for det der skrives i artiklen, men det modsatte.
  Men almene boliger,skal også være for dem som har behov for en bolig som er til at betale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *