Svar til Bjarne Rasmussen
Debat Bjarne Rasmussen (A) undrer sig i sidste uges avis over Dansk Folkepartis begrundelse, for ikke at stemme ja til mere socialt- og almennyttigt boligbyggeri i Ballerup.

Det gør vi af den simple grund, fordi vi ikke mener at der er behov for mere socialt – og almennyttigt boligbyggeri i Ballerup. Men at der derimod er et større behov for, at man bygger flere moderne-, eksklusive- og attraktive enfamiliehuse og liebhaverboliger i Ballerup Kommune.

Idet det så naturligt vil tiltrække de særdeles resursestærke direktører, ledere og mellemledere, der i forvejen arbejder i de store multinationale firmaer, vi har placeret i Ballerup Kommune. Og som i dag pendler mange kilometer dagligt mellem arbejdsplads og bolig.

Og som derudover ville kunne blive kæmpe skattemæssige bidragsydere til kommunen, i stedet for at disse særdeles resursestærke skatteydere i dag,skal lægge deres mange skattekroner i de kommuner, hvor de kan finde liebhaverboliger, der svarer til deres indkomst.

Det er ganske enkel købmandsregning, at når man får flere skattekroner i kommunekassen, vil det give bedre velfærd og vilkår til resten af kommunens borgere.

Derudover skal man jo ikke se igennem fingre med de enorme miljømæssige hensyn, man så også ville kunne drage fordel af, hvis man boede i den samme kommune, som man også arbejdede i.

6 kommentarer om “Svar til Bjarne Rasmussen”

 1. Henrik Bolberg siger:

  Det er vel det mest idiotiske svar på et læserbrev jeg nogensinde har læst.
  Har Lone Madsen nogen anelse om hvad det er for en kommune hun bor i. Vi har i årevis udviklet kommunen med nye atraktive boligområder. Der er kommet mange nye borgere og de er alle velkomne og resurcestærke. Fru Madsens købmandsregning håber jeg ikke hun har lært i Balkerup kommunes skoler så er noget gået helt galt. Forestiller fru Madsen sig , at der vil være en lind strøm af meget højtlønnede borgere til Ballerup fordi vi sætter en række grunde til salg ?
  Ballerup er en meget stor erhvervs kommune med et stort og velfungerende erhvervliv , det giver gode indtægter til kommunekassen.
  Der kommer ikke denne strøm af højtlønnede til Ballerup, de ville selvfølgelig være velkomne som alle andre tilflyttere hvis de skulle komme, men Lone Madsen vågn op og begynd at arbejde for din kommune , det er det du får dit vederlag for.

 2. Martin Edens siger:

  Hr. Bolberg,
  De har vel også en interesse i at de boligmuligheder som tilbydes i Ballerup kommune, er så bredt funderede som muligt. Det vil sige, at der er et bredt udvalg af leje, andel og ejerboliger tilgængelige i Ballerup kommune.
  Hvis man kører rundt i Ballerup, så vil man bemærke en stor procentdel af almennyttige leje boliger. Nu kender jeg ikke de nøjagtige tal, men dem kender du muligvis bedre end jeg.
  Det vigtigste er at man fastholder en bred fordeling af de forskellige boligtyper.

  Mvh
  Martin

 3. Lone Madsen siger:

  Kære Hr. Bolberg!
  Med hensyn til din vurdering af mine mentale- og uddannelsesmæssige færdigheder, vil jeg lade den stå for din egen regning.
  Og med hensyn til kendskabet af min kommune, kan jeg netop derfor kun gentage – at der IKKE er behov for mere Socialt- og Almennyttigt boligbyggeri i kommunen, men derimod er behov for flere moderne og attraktive enfamilieboliger, som kan tiltrække de SÆRDELES resursestærke borgere og skatteydere, idet det desværre ikke er nok kun at få skatter ind via virksomhederne men i høj grad også er vigtigt at få skatter ind af de borger der bor i Kommunen.
  Og sidst men ikke mindst, er du jo nok den sidste der bør klandre min arbejdsindsats i Kommunalbestyrelsen, idet du jo som bekendt havde et enormt højt fravær fra Kommunalbestyrelses arbejdet, i den periode hvor DU havde mulighed for at præge Kommunen i din retning.

  Med venlig hilsen
  Lone Madsen
  MKB og MØU
  Gruppeformand for for DF i Ballerup

 4. Niels Gulbech-Eiruff siger:

  Jeg er helt på linje med Henrik Bolberg.
  Må jeg i al beskedenhed foreslå fr. Lone Madsen, at se de mange sider i Ballerup Bladet med boliger, som uge efter uge er til salg. Her er det et bredt udvalg i alle prisklasser.
  Så skal vi ikke være enige om fr. Lone Madsen, at det ikke var helt heldigt det svar du gav til Bjarne Rasmussen. Og det bliver ikke bedre af, at blive gentaget.

 5. henrik bolberg siger:

  Hr. Martin Edens har naturligvis ret i , at procenten af almene boliger er høj i Ballerup og , at kommunen sagtens kunne udlægge de sidste frie arealer til parcelhus grunde. Det kunne sagtens give mening, hvis der ellers er ptivate købere til det.
  Her er der derfor ingen uenighed.
  Ser jeg derimod på Lone Madsens indlæg, så er det helt klart, eller måske snarere uklart, at hun ikke kender sin kommune. At hun samtidig nedgør de mennesker der har været med til at vælge hende , for de kan jo ikke være ressourcestærke da de bor i almene boliger og jo bare betaler deres skat.
  Det kunne også være spændende at få Lone Madsens definition på særdeles ressourcestærke, hvad er det for nogle indkomster der her tænkes på og så efterfølgende, hvad betaler disse højindkomst grupperi skat ? Man må gå ud fra at Lone Madsen ved noget om dette, eller er det blot varm luft ?
  Og til sidst så er det ganske rigtigt at jeg havde et højt fravær fra både udvalgsmøder og Kommunalbestyrelsesmøder i sidste periode.
  Der var to store årsager til dette. Først , at jeg havde en række poster hvor jeg repræsenterede Ballerup Kommune. Her blev der lagt møder der flere gange var i konflikt med udvalgsmøder.
  Dernæst havde jeg i 2012 en hofteoperation og i 2013 en knæoperation, begge ret store operationer hvor man ihvertfald i en periode er bevægelseshæmmet. Dette medførte at jeg ikke kunne kom til en række møder, men jeg arbejdede naturligvis hjemmefra og forsøgte at passe mir arbejde via pc og mobil.
  Ballerup Bladets daværende Redaktør beklagede efterfølgende for den unuacerede fremstilling og gav mig en undskyldning for ikke at have spurgt ind til årsagen for fraværet.
  Hvis du havde samme tvivl kunne du jo have gjort det samme !

 6. Jais Tindborg siger:

  Lone Madsen er da fuldstændig galt afmarcheret i denne sag!
  I Ballerup kommune er der væsentlig flere arbejdspladser, end der er arbejdstagere. Langt størstedelen af disse arbejdstagere er almindelige lønmodtagere, der vil have stor gavn af en bolig til rimelige penge. Derfor giver det også mening at bygge flere almene boliger, og derfor giver Lone Madsens modstand ikke mening!
  At bygge liebhaveri for nogle enkelte, giver på ingen måde hverken den indtægt eller de miljømæssige fordele, som det ville gøre at bygge almindelige boliger for de mange hundrede. Det burde selv Lone Madsen kunne regne ud. Hun sidder trods alt i Økonomiudvalget.
  Liebhaverboliger kan man ikke støtte byggeriet af, men det kan man med almene boliger. Det burde selv Lone Madsen vide. Hun sidder trods alt i Kommunalbestyrelsen.
  Lone Madsen kan jo også prøve at lægge nogle simple demografiske betragtninger på sit forsimplede regnestykke: Præcis hvor finder du Rungsted kyst, Vejle fjord eller andre liebhavergeografier i kommunen? Hvilke rekreative områder er det præcis du vil udlægge til en velhaverghetto?
  Inden for den kommende årrække vil Novo Nordisk lave 5.000 ekstra arbejdspladser i kommunen. Hvis man er en visionær og kompetent politiker, kan man nå at agere proaktivt nu, og skabe boliger og dermed skatteindtægter, når disse arbejdspladser kommer til kommunen.
  Hvis man ikke er visionær eller kompetent, så kan man vælge at stemme imod byggeriet af almene boliger, og bagefter pakke sine bagstræberiske betragtninger ind i et regnestykke som bare er et luftkastel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *