Sunde og gode initiativer søges
sundhedsprisen2013-copy.jpg
Sidste år løb Ældreidræt (nu Senioridrætten) med Sundhedsprisen. Men hvem skal have den i år? Foto: Arkivfoto
Pris Ballerup Kommune efterlyser kandidater til Sundhedsprisen 2014. Der er frist for indstilling 15. maj.

Igen i år skal Ballerup Kommune have uddelt Sundhedsprisen og de medfølgende 25.000 kroner til et sundt og godt initiativ i lokalområdet.

»Med Sundhedsprisen har vi mulighed for at hædre og give ét af de mange gode sundhedstilbud, vi har i kommunen, et ekstra klap på skulderen og en økonomiske indsprøjtning til videreudvikling,« siger Lolan Ottesen, der er formand for Social- og Sundhedsudvalget i Ballerup Kommune.

Sidste år var det Ældreidrætten, som siden har skiftet navnt til Senioridrætten, der løb med prisen. Men hvem skal have den i år? Det vil Ballerup Kommune gerne have nogle bud på.

»Jeg håber, at mange vil gøre os opmærksomme på nogle gode sundhedstilbud. Der er ikke noget tilbud, der er for småt til at komme i betragtning, og et godt tilbud fortjener al den opmærksomhed, det kan få. Med øget synlighed på de gode initiativer, er vi også med til at skabe inspiration hos hinanden,« siger Lolan Ottesen.

Hvem kan indstilles?

Sundhedsprisen kan uddeles til borgere, boligforeninger, foreninger, virksomheder, frivillige, institutioner, eller uddannelsesinstitutioner i Ballerup Kommune.

I år foregår indstillinger til Sundhedsprisen elektronisk via hjemmesiden www.ballerup.dk/sundhedsprisen. Der er frist for indsendelse den 15. maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *