Succes for ridepiger
Astrid-LA1-copy.jpg
strid Bay Rasmussen og hesten Royal Rose blev nummer syv i LA1-mesterskabet. Foto: Privatfoto
Ridning To ryttere fra Ledøje-Smørum Rideklub klarede sig flot i dette års meget prestigefyldte Københavnsmesterskaber i dressurridning.

I mesterskabet for ponyer (LA3) deltog 12-årige Camilla Juul Møller og ponyen Klintholms Sir Clark.

Camilla og Sir Clark deltog i sommer i DM for kategori 3 ponyer. Camilla havde klaret sig fint i de indledende runder i hård konkurrence med de store ponyer og gik videre til finalen på en sjetteplads. I finalen gik det imidlertid rigtigt godt. Det blev til en andenplads i finaleklassen, hvilket også var nok til at sikre Camilla den samlede andenplads i mesterskabet.

Den anden rytter fra Ledøje-Smørum Rideklub var Astrid Bay Rasmussen og hesten Royal Rose i LA1-mesterskabet. Det var første gang, at Astrid og Royal Rose deltog i et af de større mesterskaber, så fra starten af turneringen var målet blot at kvalificere sig til finalen.

Det gik fint for Astrid, som imponerede ved at kvalificere sig til finalen som nummer syv i det meget hårde selskab. Der gik 12 ryttere i finalen i dette mesterskab.

Konkurrencen mellem de 12 finalister var meget tæt, og rytterne fra nr. 4 til nr. 12 lå meget tæt, så alt kunne ske. Desværre var Royal Rose ikke så samarbejdsvillig i finalen, og de sluttede på en samlet 12.plads.

Camilla-LA3-copy

12-årige Camilla Juul Møller og ponyen Klintholms Sir Clark blev nummer to i mesterskabet for ponyer.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *